Hyvätuuli-yrittäjyys on jakamismaataloutta

Hyvätuuli-yrittäjyys on ketjumuodossa toteutettavaa maatilayrittäjyyttä, jossa kaikki yrittäjät jakavat samat toiminnan perusarvot. Tuotannon laatuun ja tuotteisiin liittyvät tekijät ovat yhtenevät ketjun kaikissa tuotantopaikoissa. Tuoteosaaminen, myynnin ja markkinoinnin ratkaisut sekä ketjuilme jaetaan koko ketjun tasolla.

Jakamistalous on voimavara

Mikäli paikallinen tuotanto on järjestetty sopimusyhteistyöllä useamman maatilan kesken, kasvatetaan jakamismaataloudella saavutettavia etuja, esimerkiksi yhdessä tekeminen, vapaa-ajan järjestäminen työn vuorottelun avulla, kalliiden koneiden yhteiskäyttö ja vaikkapa eläinten tarkoituksenmukaisin ryhmittely.

Enemmän tulosta

Hyvätuuli-tuotannon kannattavuus muodostuu kannattaviksi testattujen ratkaisujen myötä: tuotteiden haluttavuus syntyy määrätietoisen työn tuloksena. Tuotannon arvot, tuotereseptit, myyntiosaaminen ja markkinointiratkaisut on jaettu kaikkien ketjun yksiköiden käyttöön.

Vähemmän lainaa

Tuotantoresurssien yhdistäminen tarkoittaa pienempää investointitarvetta mukaan lähteville tiloille. Ylämaankarja tyytyy vähään: naudat elävät koko elämänsä ulkona; kesällä ne pärjäävät luonnonlaitumien antimilla ja talvella säilöheinällä sekä oljella. Lisäksi tarvitaan vain vettä.

Kestävällä pohjalla oleva tuotanto

Hyvätuuli-karjan kasvatus kestää tiukemmankin eettisen tarkastelun. Naudat elävät lajinmukaisissa ympäristöissään, laumoissa emojensa kanssa luonnonlaitumilla. Kaikki tuotettu liha on luomulaatuista, mikä varmistaa hyvät yöunet myös kasvattajille.

Valmiit tuotteet ja markkinat

Kuluttajien tietoisuus ravinnosta ja sen jäljitettävyydestä lisääntyy. Eettisesti tuotetun Ylämaankarjan luomulihan markkinat kasvavat jatkuvasti.
Kysyntä hyödynnetään tarjonnalla. Tähän saat meiltä kaiken valmiina: tuotetietouden, toimivaksi testatun hinnoittelun, myyntikoulutuksen ja tueksesi hyvin suunnitellun markkinointikoneiston ja laadukkaan, eettisen tarkastelun kestävän brändin.

Koko paketti valmiina

Hyvätuuli Highlandin franchising-viljelijänä saat koko paketin stressittömän karjatilan pyörittämiseen.
Kysy, onko alueellasi tilaa. Valitsemme mukaan sopivimmat tilat ja nopeammat luonnollisesti nauttivat ensimmäisinä hyväntuulisesta arjesta Hyvätuuli Highland-kasvattajina.

Sinustako Ranchising®-tilallinen?

Jos olet kiinnostunut Ranchising®-toiminnasta, ota yhteyttä asiantuntijaamme Sami Lehtoon, puhelin 040 354 5599 tai sähköposti: sami.lehto@ranchising.fi

Haluaisitko nauttia arjesta hyvän tuulen maatilalla? Tee Ranchising®-sopimus ja liity Hyvätuuli-tuottajien tyytyväiseen joukkoon.  Lue lisää!

Tutustu myös meistä kirjoitettuihin

lehtiartikkeleihin.

Kauttamme saat:

  • Yhteistyövalmennukset ja sopimusavun
  • Koulutuksen eläintenhoitoon
  • Laatukäsikirjan ja valmiit ohjeistukset
  • Keskitetyn markkinoinnin, laadukkaan brändin ja myyntijärjestelmän
  • Jatkuvan puhelintuen.