Kenelle Hyvätuuli-yrittäjyys sopii?

Hyvätuuli-yrittäjänä pääset karjatilan omistajaksi hivenen helpommin. Olemme rakentaneet uusille Hyvätuuli-kasvattajille selkeän prosessin, jonka aikana varmistamme konseptin sopivuuden tilallenne, koulutamme sinut ylämaankarjan kasvattajaksi ja aloitamme tuotteiden myynnin. Tervetuloa nauttimaan rennommasta arjesta karjatilallisena.

Hyvätuuli-tilan pyörittäminen sopii sinulle, jos:

– Etsit elämääsi uutta suuntaa

Oletpa nykyinen viljelijä tai alan vaihtaja, Hyvätuuli voi olla sinulle juuri se oikea vaihtoehto. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja valmiin yhteistyökonseptin, jonka avulla pääset kiinni rennompaan elämään maalla.

– Etsit elämääsi muutakin sisältöä kuin työtä

Jos haluat irti jatkuvasta kiipeämisestä uraputkessa, tarjoamme sinulle mielekkään vaihtoehdon. Saat enemmän aikaa itsellesi, perheellesi ja harrastuksillesi, kun jaat työsi vastuun yhteistyökumppanisi kanssa.

– Etsit tilallesi toimivampaa toimintamallia

Hyvätuuli tarjoaa valmiin konseptin, joka voidaan siirtää useimmille maatiloille. Ylämaankarjan kasvatus tarjoaa tilallenne loistavan mahdollisuuden parempaan tuottoon ilman suuria investointeja.

– Et halua taistella valtavan velkataakan kanssa

Hyväksymme Hyvätuuli-kasvattajaksi vain tiloja, joiden talous on kunnossa. Mikäli olet talousvaikeuksissa aiempien investointien vuoksi, emme valitettavasti voi auttaa. Jos kuitenkin vasta harkitset suuria investointeja, mieti uudelleen meidän kanssamme.

– Et halua tehdä kaikkea yksin

Hyvätuuli-tilaryhmän toiminta perustuu avoimeen yhteistyöhön. Haemme yhteistyökykyisiä henkilöitä, jotka ovat valmiita myös tekemään päätöksiä hyvässä porukassa.

– Olet valmis kokeilemaan jotakin uutta

Hyvätuuli on sinua varten, joka haluat kehittää uusia toimintamalleja jotta itse pääset hieman vähemmällä. Ota yhteyttä, voimme taatusti auttaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme Sami Lehtoon, puhelin 040 354 5599 tai sähköposti: sami.lehto@ranchising.fi

Sinustako Ranchising®-tilallinen?

Jos olet kiinnostunut Ranchising®-toiminnasta, ota yhteyttä asiantuntijaamme Sami Lehtoon, puhelin 040 354 5599 tai sähköposti: sami.lehto@ranchising.fi

Haluaisitko nauttia arjesta hyvän tuulen maatilalla? Tee Ranchising®-sopimus ja liity Hyvätuuli-tuottajien tyytyväiseen joukkoon.  Lue lisää!

Tutustu myös meistä kirjoitettuihin

lehtiartikkeleihin.

Kauttamme saat:

  • Yhteistyövalmennukset ja sopimusavun
  • Koulutuksen eläintenhoitoon
  • Laatukäsikirjan ja valmiit ohjeistukset
  • Keskitetyn markkinoinnin, laadukkaan brändin ja myyntijärjestelmän
  • Jatkuvan puhelintuen.