Miksi aloittaa Hyvätuuli-yrittäjänä?

Enemmän vapaata

Maataloustyön ei tarvitse viedä kaikkia 24 tuntia vuorokaudestasi. Hyvätuuli-yrittäjänä Sinulle jää aikaa elämään myös tilan ulkopuolella. Mikäli toimit yhteistyössä toisten Hyvätuuli-yrittäjän kanssa antaa se vielä tätäkin enemmän mahdollisuuksia, vaikkapa eläintenhoitoviikkojen jakamisessa.

Vähemmän lainaa

Tuotantoresurssien yhdistäminen tarkoittaa pienempää investointitarvetta mukaan lähteville tiloille. Ylämaankarja tyytyy vähään: naudat elävät koko elämänsä ulkona; kesällä ne pärjäävät luonnonlaitumien antimilla ja talvella säilöheinällä sekä oljella. Lisäksi tarvitaan vain vettä. Yhteistyömallimme ansiosta myös muita tuotantoresursseja,
kuten koneita ja laitteita, voidaan jakaa tilojen kesken.

 

Kestävällä pohjalla oleva tuotanto

Hyvätuuli-karjan kasvatus kestää tiukemmankin eettisen tarkastelun. Nautamme elävät lajinmukaisissa ympäristöissään, laumoissa emojensa kanssa luonnonlaitumilla. Kaikki tuottamamme liha on luomulaatuista, mikä varmistaa hyvät yöunet myös kasvattajille.

Valmiit tuotteet ja markkinat

Hyvätuuli-yrittäjänä et taistele myöskään maailmanmarkkinahintojen heilumista ja siiloihinsa viljaa hamstraavia bulvaaneja vastaan. Luomulihan kotimarkkinat kasvavat jatkuvasti, kun ihmisten tietoisuus ravinnosta lisääntyy. Kauttamme saat kaiken valmiina: tuotetietouden, toimivaksi testatun hinnoittelun, myyntikoulutuksen ja tueksesi hyvin suunnitellun markkinointikoneiston ja laadukkaan brändin.

Koko paketti valmiina

Hyvätuuli Highlandin franchising-viljelijänä saat koko paketin
stressittömän karjatilan pyörittämiseen.
Kysy, onko alueellasi tilaa. Valitsemme mukaan sopivimmat tilat ja nopeammat luonnollisesti nauttivat ensimmäisinä hyväntuulisesta arjesta Hyvätuuli Highland-kasvattajina.

Sinustako Ranchising®-tilallinen?

Jos olet kiinnostunut Ranchising®-toiminnasta, ota yhteyttä asiantuntijaamme Sami Lehtoon, puhelin 040 354 5599 tai sähköposti: sami.lehto@ranchising.fi

Haluaisitko nauttia arjesta hyvän tuulen maatilalla? Tee Ranchising®-sopimus ja liity Hyvätuuli-tuottajien tyytyväiseen joukkoon.  Lue lisää!

Tutustu myös meistä kirjoitettuihin

lehtiartikkeleihin.

Kauttamme saat:

  • Yhteistyövalmennukset ja sopimusavun
  • Koulutuksen eläintenhoitoon
  • Laatukäsikirjan ja valmiit ohjeistukset
  • Keskitetyn markkinoinnin, laadukkaan brändin ja myyntijärjestelmän
  • Jatkuvan puhelintuen.